De voordelen van de e-sigaret!

We weten allemaal dat het roken van een gewone sigaret ongezond is en tot longkanker kan leiden. Dat willen we natuurlijk niet meemaken. Toch is het voor verslaafde rokers moeilijk om met roken te stoppen. Ze zouden het vaak wel willen maar kunnen het niet.

Overheid Regulering Roken

De overheid probeert mensen te laten besluiten om met roken te stoppen. Dat doen ze door het roken te ontmoedigen. Daarvoor maken ze de pakjes sigaretten steeds maar weer duurder en voor de jongeren verhoogd men de leeftijdsgrens om het zelf te mogen kopen. Ook probeert men ouderen met roken te laten stoppen door het verbieden van roken in bijvoorbeeld cafés of restaurants en dergelijke. Toch zijn dat allemaal maatregelen die niet helpen. De overheid zou de reikende hand moeten bieden voor een alternatief wat er nu is. Namelijk de e-sigaret. Verbieden helpt niet en zeker niet bij de jeugd.

De elektronische sigaret is minder schadelijk!

De elektrische sigaret is de oplossing om gezond te roken. Bij het roken van een elektrische sigaret krijgt men geen teer meer in het lichaam wat bij een gewone sigaret wel het geval is. De aanschaf is in eerste instantie wel wat duurder dan die van een gewoon pakje sigaretten maar die meerprijs is snel terugverdient. Men zou de jeugd, die roken, moeten overhalen om te gaan roken met een e-sigaret. Ze blijven langer gezond en energieker. Wanneer men reclames zou maken voor de jeugd waarbij hun idolen ook een elektrische sigaret roken worden ze verleid om die ook te gaan roken. Het roken van een elektrische sigaret moet een stoer uiterlijk vertoon krijgen. Wanneer dat het geval wordt dan zal het succes hebben.

Elke roker zijn eigen smaak!

Zij die de elektrische sigaret roken kunnen blijven genieten van het roken en daarbij toch de fijne tabaksmaak in de mond krijgen. Daar zorgt de vloeistof voor die in de e-sigaret wordt toegevoegd. Er zijn vele smaken verkrijgbaar. Wanneer je wilt gaan beginnen met het roken van een elektrische sigaret kan je gemakkelijk online een starterskit bestellen. Deze is helemaal compleet zodat je, als je de e-sigaret thuis ontvangt, direct met het roken kan beginnen. De rook is niet schadelijk. Het is waterdamp wat vrijkomt. Je hoeft dus in een café ook niet meer naar de rokersruimte te gaan als je wilt roken maar kan dat gewoon onder gezelschap blijven doen. Wanneer er dus steeds meer personen overgaan tot het roken van de e-sigaret dan wordt het gewoon. De longkanker zal worden teruggedrongen en de gezondheid van de rokende personen wordt beter. Ook dus de verslaafden kunnen blijven roken maar dan wel op een gezonde manier. Je kan de vloeistof, die je wel regelmatig zal moeten aanschaffen, ook gewoon online bestellen. Wanneer je eenmaal je smaak gevonden hebt zal je niets anders meer willen. Meer weten? Kijk op deze site voor meer informatie over e-sigaretten!