De wereld is kleurrijker dan door het oog te zien valt !

Iedereen heeft van die speciale momenten die men voor eeuwig vast wil leggen. Een ingelijste foto op hout zorgt dan voor een unieke weergave die familie en vrienden tot de verbeelding zullen spreken. Onze fototechnieken kunnen zwart-wit afgedrukt worden, kleur of sepia of zelfs in een mozaïek vorm. Allerlei kleuraccenten kunnen toegevoegd worden of men creëert een foto op hout door middel van een collage of popart.

Met groepen van houten fotocollecties kan men muren mooi vorm geven. Houten kubussen met zes aangepaste kanten elk met een unieke foto er op die herinneren aan mooie momenten. Familiefoto’s, huwelijksplaatjes, schilderachtige achtergronden, huisdieren en tal van andere thema’s zijn mooi om afgedrukt te worden op hout.

De kracht achter een foto
Tevens vormt het een mooi cadeau voor bruiloften, jubilea, diploma uitreikingen of verjaardagen of men trakteert zich zelf erop. Niet alleen in huizen staan deze fotoproducties verfijnd, maar ook in bedrijfspanden en kantoren. Kunst aan de muur wordt pas interessant als het unieke content bevat. De ontwerpen zijn eindeloos en u kunt nu uw eigen kunstwerk creëren. One-of-a-kind kunstwerken, dierbare foto’s, favoriete herinneringen, marketing displays, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Door glans of matheid, door de inkt op de houten korrel krijgen foto’s op hout vaak een vintage uiterlijk. Prints met donkere kleuren krijgen een dramatische toon en dat maakt uw print uniek. Kies voor een matte uitvoering, natuurlijke glans, of whitewash textuur, zo wordt de schoonheid van het hout alleen nog maar meer benadrukt.

Sale displays werken effectiever met een hout print, klanten vinden logos beter er uitzien vanwege de natuurlijke schoonheid. Voor bedrijven is het interessant om die organische look te creëren om hun merk een identiteit te geven. Vele restauranteigenaars, winkeleigenaars en winkels zijn u in deze al voorgegaan. Deel deze prachtige kunstwerken op Facebook of Instagram ik weet zeker er zullen veel likes komen.

Breng creativiteit tot leven!
Bij 24 foto op hout plaatsen wij uw foto op houten blokken of platen en maken van elke werken een uniek kunststuk. U kunt ook een mooie foto transfer maken voor familie of vrienden als gift. Als klant kunt u kiezen uit houtsoorten zoals vurenhout, larikshout, steigerhout en berkenplex met een optie van whitewash effecten.

U bepaalt zelf het formaat, of de platen horizontaal of verticaal moeten zijn en ook de kleur van het hout bepaalt u ! Kies uw favoriete foto, de houtsoort en wij drukken de foto op hout af en hij wordt direct verzonden tot aan uw deur.