Duitse Webshops Hebben Baat Bij Duitse Backlinks!

Linkaufbau.nl is gespecialiseerd in het aanmaken Duitse Backlinks. Online marketing bureaus, webdesign bureaus en hosting bedrijven die klanten hebben die een Duitse webshop of website hebben kunnen onze diensten ook resellen/wederverkopen.

Hoe werkt het?

De klanten betalen maandelijks voor de aanwas van nieuwe homepage backlinks vanaf Duitse .de domeinen die elk zijn gehost op unieke C-Class IP adressen. De links op de blogs blijven online zolang de klant doorgaat met de maandelijkse linkbuilding. De Directory/Bedrijvengids links zijn wel permanent.

Alles in eigen beheer, kwaliteit gegarandeerd!

Omdat alle sites in eigen beheer zijn is de klant in staat om op elk gewenst moment vervanging voor oude backlinks te vragen indien de PR is gedaald. Uiteraard bewaak ik de kwaliteit van de sites zo goed mogelijk door alle site uniek in te delen, alleen unieke content te plaatsen en unieke whois gegevens aan de domeinen te koppelen.

Alle sites hebben een mooi Duits link profiel dat varieert van PR2 t/m PR5 en DA14 t/m DA35 voor de blogs en PR1 t/m PR5 en DA 14 t/m DA35 voor de Directory/Bedrijvengids sites.

Opbouw natuurlijk link profiel

Door maandelijks aan linkbuilding te doen wordt er een optimaal link profiel gecreƫerd, kan ik optimale service verlenen zoals ideale link profiel bepalen en implementeren, weet de klant dus zeker dat de links online blijven en dus niet na verloop van tijd offline gaan en hij/zij zijn geld kwijt is en zal het resultaat optimaal zijn. Een win-win situatie dus voor beiden partijen.

Voor meer info kijkt u op de Duitse linkbuilding pakketten pagina.